Zarejestruj się

Masz już konto? Zaloguj się

* Pole obowiązkowe

*
*
Kobieta
Mężczyzna
*
*
Adres będzie używany do logowania do Sodexo Friends
*
Show/hide password
Hasło musi posiadać: min. 8 znaków, cyfrę, znak specjalny i wielką literę

Kod PREMIUM umożliwia dostęp do unikalnych promocji wyłącznie dla użytkowników naszego serwisu. Nie masz kodu? Sprawdź jak go uzyskać

Klauzula informacyjna.
Administratorem Twoich danych osobowych jest Sodexo Benefits and Rewards Services Polska Sp. z o.o z siedzibą w Warszawie, 02-679, ul. Rzymowskiego 53 ("Sodexo"). Dane kontaktowe Inspektora Ochrony Danych: IOD.Polska@sodexo.com, tel.: 22 535 11 11. Twoje dane będą przetwarzane w celu umożliwienia Ci korzystania z serwisu sodexofriends.pl (podstawa przetwarzania danych to realizacja zawartej z Sodexo umowy o świadczenie usług drogą elektroniczną) oraz w celach marketingowych Sodexo i partnerów biznesowych Sodexo (podstawa przetwarzania danych to realizacja prawnie uzasadnionych interesów Sodexo i partnerów biznesowych Sodexo w postaci marketingu własnych produktów i usług). Twoje dane mogą być przekazywane firmom współpracującym a także podmiotom świadczącym na naszą rzecz usługi serwisowe z zakresu IT, przygotowujących i realizujących dla nas wysyłkę maili. Dane osobowe będziemy przetwarzać przez czas korzystania przez Ciebie z serwisu sodexofriends.pl. Po tym okresie będziemy przetwarzać Twoje dane wyłącznie dla celów i przez okres oraz w zakresie wymaganym przez przepisy prawa, lub dla zabezpieczenia ewentualnych roszczeń. Masz prawo do żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo do przenoszenia swoich danych oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego. W razie uznania, iż Twoje dane nie są właściwie przetwarzane masz prawo złożenia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa. Niepodanie danych osobowych uniemożliwi założenie konta i korzystanie z promocji w serwisie sodexofriends.pl.

Ta witryna przechowuje pliki cookie. Służą one do poprawy jakości korzystania z witryny internetowej i umożliwiają świadczenia bardziej spersonalizowanych usług, zarówno na tej stronie jak i za pośrednictwem innych mediów. Aby dowiedzieć się więcej na temat używanych przez nas plików cookie, zapoznaj się z naszą Polityką prywatności.